Descobreix les Ofertes de Travelodge Espanya

A Travelodge estem compromesos en oferir-te preus competitius que s’adapten a les teves necessitats sigui quin sigui el motiu del teu viatge. Travelodge és un concepte d’hotels econòmics, però funcionals, on trobaràs un confortable Descans a un preu molt competitiu.

Tarifa Flexible:

Encara no tens clar el teu pròxim destí? Assegura’t un lloc en un hotel ben comunicat i gaudeix d’una tarifa excepcional garantint la millor relació-qualitat preu.

La tarifa flexible és sempre la millor tarifa disponible, ja que et permet cancel·lar o modificar la reserva si ho necessites, però segueix oferint el preu d’un hotel econòmic.

Termes i condicions

  • CANALS PROPIS (Travelodge.es, Directes, Call Center): Cancel·lació lliure fins a les 12:00 del dia d’arribada. Després, penalització del 100% de la primera nit.
  • Les tarifes flexibles permeten modificació i cancel·lació fins a les 12:00 h del dia d’arribada.
  • Travelodge es reserva el dret de preautoritzar la targeta per a comprovar la seva validesa, però el pagament s’efectuarà a l’hotel durant l’entrada.
  • En el cas que el client no es presenti a l’hotel o cancel·li després de les 12:00 h del dia d’arribada, es procedirà a fer el càrrec equivalent a una nit d’estada i a la cancel·lació de la resta de la reserva.
  • Al fer el registre d’entrada, els clients hauran de presentar la mateixa targeta de pagament que van utilitzar per fer la reserva. Se li exigirà la signatura del rebut de cobrament a l’arribada.

Tarifa Saver:

Tarifa Saver: Planteges un viatge amb data fixa? Prefereixes gastar els diners en activitats d’oci? Reserva ja i gaudeix del millor preu garantit amb un excel·lent descompte sobre la millor tarifa disponible. No oblidis que les ofertes “Saver” no poden ser cancel·lades sense despeses.

Termes i condicions

  • CANALS PROPIS (Travelodge.es, Directes, Call Center) : Cancel·lació lliure fins a 15 dies abans de la data d’entrada. Després, penalització del 100% de la reserva.
  • Les tarifes Saver ofereixen més descompte com més gran sigui l’antelació a la data d’entrada.
  • Les tarifes de l’oferta “Saver” no són modificables, considerant-se tarifes no reemborsables.
  • En fer el registre d’entrada, els clients hauran de presentar la mateixa targeta de pagament que van utilitzar per a fer la reserva. Se li exigirà la signatura del rebut de cobrament a l’arribada.

Preu Mínim Garantit

Wifi Gratuït Disponible

Esmorzar Buffet Exclusiu

Coneix les condicions dels nostres acords especials per a Empreses

Sol·licita el teu pressupost