Home>Ofertes

Descobreix les Ofertes de Travelodge Espanya

A Travelodge estem compromesos en oferir-te preus competitius que s’ adapten a les teves necessitats sigui quin sigui el motiu del teu viatge. Travelodge és un concepte d’ hotels econòmics però funcionals, on trobaràs un confortable Descans a un preu molt competitiu.

Tarifa Flexible:

Encara no tens clar el teu proper destí? Assegura’t un lloc en un hotel ben comunicat i gaudeix d’ una tarifa excepcional garantint la millor relació qualitat preu.

La tarifa flexible és sempre la millor tarifa disponible ja que et permet cancel.lar o modificar la reserva si ho necessites però segueix oferint el preu d’ un hotel econòmic..

Termes i condicions

  • Les tarifes flexibles permeten modificació i cancel.lació fins les 18h del dia d’ entrada.
  • Travelodge es reserva el dret de preautoritzar la targeta per a comprovar la seva validesa però el pagament es realitzarà a l’ hotel a l’ arribada.
  • En el cas de que el client no es presenti a l’ hotel o cancel.li després de les 18:00h del dia d’ arribada, es procedirà a fer el càrrec equivalent a una nit d’ estada i a la cancel.lació de la resta de la reserva.
  • Al fer el registre d’ entrada, els clients tindràn que presentar la mateixa targeta de pagament que van utilitzar per fer la reserva. Se li exigirà la signatura del rebut de cobrament a l’ arribada

Tarifa Saver:

Tarifa Saver: Planetges un viatge amb data fixa? Prefereixes gastar els diners en activitats d’ oci? Reserva ja i gaudeix del millor preu garantit amb un excel.lent descompte sobre la millor tarifa disponible. No oblidis que les ofertes “Saver” no poden ser cancel.lades sense gastos.

Termes i condicions

  • Les tarifes Saver ofereixen més descompte com més gran sigui l’ antelació a la data d’ entrada.
  • Travelodge procedirà al cobrament de totes les reserves amb caràcter No Reemborsable i es cobrarà el 50% de la mateixa des del moment de la seva emissió, abonant-se el 50% restant el dia d’ arribada.
  • Les tarifes de la oferta “Saver” no són modificables, considerant-se tarifes no reemborsables.
  • En cas de cancel.lació es cobrarà el 50% de l’ import de la reserva en concepte de despeses de cancel.lació fins 48 hores abans a la data d’ arribada. Passat aquest termini es cobrarà el 100% de la estada.
  • Al fer el registre d’ entrada, els clients tindràn que presentar la mateixa targeta de pagament que van utilitzar per a fer la reserva. Se li exigirà la signatura del rebut de cobrament a l’ arribada

Les reserves amb tarifa No Reemborsable fetes després del 06/04/2020 a la nostra web no podran acollir-se a devolució per causa de força major derivada de la situació de pandèmia pel COVID19.

Preu Mínim Garantit

Wifi Gratuït Disponible

Esmorzar Buffet Exclusiu

Coneix les condicions dels nostres acords especials per a Empreses

Sol.licita el teu pressupost

Formulari d’empresa