Home>Hotels Que Accepten Mascotes

Els teus Hotels Que Accepten Mascotes

Descobreix les nostres destinacions amb la teva mascota

Si estàs buscant hotels que accepten mascotes a Barcelona, València o Madrid, els hotels Travelodge són la solució ideal. A Travelodge volem que puguis viure els teus viatges de negocis o de plaer amb tota llibertat i al teu gust i t’oferim  la oportunitat d’ allotjar-te amb la teva mascota perquè t’ acompanyi i puguis viure els teus millors moments amb la seva companyia.

Travelodge som els teus hotels que accepten mascotes a Madrid, Barcelona y València. Estimem a les mascotes i sabem lo important que és gaudir de la seva companyia tots els dies de l’ any independentment del lloc en el que s’està. Per aquesta raó, per nosaltres és essencial oferir-te  el millor servei per a tu i la teva mascota perquè us sentiu com a casa.

No et quedis sense viatjar amb la teva mascota i gaudeix dels hotels Travelodge, els millors hotels econòmics que accepten mascotes oferint la millor qualitat-preu i un tracte inigualable per a tu i la teva mascota.

(L’ allotjament amb mascotes té un recàrrec aplicable de 20 euros per estada. Per resoldre qualsevol qüestió sobre la seva mascota, no dubti a consultar les condicions aplicables a l’ hotel)

Preu Mínim Garantit

Wifi Gratuït Disponible

Esmorzar Buffet Exclusiu