Els teus Hotels Que Accepten Mascotes

Descobreix les nostres destinacions amb la teva mascota

Si estàs buscant hotels que accepten mascotes a Barcelona, València o Madrid, els hotels Travelodge són la solució ideal. A Travelodge volem que puguis viure els teus viatges de negocis o de plaer amb total llibertat i al teu gust i t’oferim  la oportunitat d’ allotjar-te amb la teva mascota perquè t’ acompanyi i puguis viure els teus millors moments amb la seva companyia.

Travelodge són hotels que accepten mascotes a Madrid, Barcelona i València. Estimem a les mascotes i sabem com n’és d’important gaudir de la seva companyia cada dia de l’any, independentment del lloc en què s’està. Per aquesta raó, per nosaltres és essencial oferir-te el millor servei per a tu i la teva mascota perquè us sentiu com a casa.

No et quedis sense viatjar amb la teva mascota i gaudeix dels hotels Travelodge, els millors hotels econòmics que accepten mascotes oferint la millor qualitat-preu i un tracte inigualable per a tu i la teva mascota.

(L’ allotjament amb mascotes té un recàrrec aplicable de 20 euros per estada. Per resoldre qualsevol qüestió sobre la seva mascota, no dubti a consultar les condicions aplicables a l’ hotel)

Preu Mínim Garantit

Wifi Gratuït Disponible

Esmorzar Buffet Exclusiu