Home>Cafe Bar

Cafe-Bar

Disponible per a tots els nostres Clients

El concepte de bar cafeteria Travelodge és un espai de trobada  ple de tons càlids i amb una decoració moderna, incitadora y minimalista.

Volem pensar la quantitat d’històries que comencen amb l’ olor d’ un bon cafè amb una interessant companyia i ens agrada pensar que tu pots ser el protagonista d’ una d’ elles.

Per això, tots els nostres hotels de ciutat tenen un bar-cafeteria on els clients poden esmorzar o sopar tots els dies de la setmana amb la possibilitat d’escollir entre menú o carta. La carta a Travelodge és senzilla pero assequible i està plena de productes saborosos que a més a més pots encarregar per a pujar-te a gaudir a l’ habitació: Amanides, hamburgueses, pastas o pizza… i dolços postres!

Per a les històries que comencen a hores inusuals, o per als viatgers que arriben als nostres hotels a hores intempestives, oferim el MENÚ SNACKS 24H, plats disponibles les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge.

A tot el nostre cafè-bar podràs relaxar-te i treballar o simplement navegar per internet d’ alta velocitat de forma gratuïta i il.limitada, perquè sabem lo important que és comunicar-te per a tu.

Descobreix aquí la nostra carta en 5 idiomes
  • Bar cafeteria oberta 24 hores.
  • Variada carta amb menjar sa i saludable.

  • Menú Snacks 24 hores (aliments i begudes disponibles 24/7).

  • Internet WiFi de banda ampla gratuït i il.limitat.

  • Màquines de vending.

  • Productes per a celíacs sota disponibilitat.

Preu Mínim Garantit

Wifi Gratuït Disponible

Esmorzar Buffet Exclusiu